Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
close

Οφη Πασ Γιαννινα - Ένα και να...καίει για τον ΠΑΣ / Η μεγάλη ευκαιρία του σαρδινέρο.

Οφη Πασ Γιαννινα - Ένα και να...καίει για τον ΠΑΣ / Η μεγάλη ευκαιρία του σαρδινέρο.. Βαρδινογιάννης», σε αναμέτρηση που διεξήχθη στο πλαίσιο της 10 ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος super league, πετυχαίνοντας την πρώτη νίκη. Είναι χαρακτηριστικό πως ενώ ο πασ γιάννινα βρισκόταν πίσω στο σκορ, ο οφη ήταν εκείνος που έδειχνε πιο απειλητικός. Σωτηρίου, νάστος, μιχόγιεβιτς, γιαννούλης, βαζ, μεγιάδο, κοροβέσης, μπράουν, νέιρα, φερέιρα (83' κουτσιανικούλης). Παρακολουθήστε ζωντανά στο onsports την εξέλιξη του αγώνα. Κέρδισε έως 1.000.000€ σε έναν από τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς που έγιναν ποτέ!

Live streaming* σε επιλεγμένους αγώνες και cash out*! Σάββατο, 3 απριλίου 2021 17:15. Παρακολουθήστε ζωντανά στο onsports την εξέλιξη του αγώνα. Ο στάρτζεον άνοιξε το σκορ στο 20' και ο νέιρα. Αρχικά στο 52' ο κάργας έκανε το λάθος, ο σαρδινέρο έκλεψε, πάτησε στην περιοχή και με ωραίο.

ΟΦΗ-ΠΑΣ Γιάννινα: Το γκολ του Νέιρα και η αφιέρωση στον ...
ΟΦΗ-ΠΑΣ Γιάννινα: Το γκολ του Νέιρα και η αφιέρωση στον ... from onsports.bbend.net
Live streaming για αγώνες ποδοσφαίρου του στοιχήματος για όλες τις διοργανώσεις του κόσμου. Ο οφη έφτασε στην ανατροπή του σκορ με τον πασ γιάννινα με δύο τέρματα μέσα σε εννιά λεπτά. Ο πασ γιάννινα μετά τα δύο γκολ του οφη επιχείρησε να απαντήσει, έχοντας κερδίσει μέτρα στο γήπεδο. Η μεγάλη ευκαιρία του σαρδινέρο. Αρχικά στο 52' ο κάργας έκανε το λάθος, ο σαρδινέρο έκλεψε, πάτησε στην περιοχή και με ωραίο. Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, αποδόσεις κ.α. Το σημείο under 2,5 γκολ επιβεβαιώθηκε στους 5 από τους 7 τελευταίους αγώνες ανάμεσα σε οφη και πας γιαννινα με οφη γηπεδούχο σε ελλάδα : Βαρδινογιάννης», σε αναμέτρηση που διεξήχθη στο πλαίσιο της 10 ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος super league, πετυχαίνοντας την πρώτη νίκη.

02 απρίλιος 202102 απρίλιος 2021.

Η απάντηση των οργανωμένων του οφη στο ντροπιαστικό πανό του πασ. Το σημείο under 2,5 γκολ επιβεβαιώθηκε στους 5 από τους 7 τελευταίους αγώνες ανάμεσα σε οφη και πας γιαννινα με οφη γηπεδούχο σε ελλάδα : Επιθετικά ο πασ γιάννινα ήταν το απόλυτο μηδέν. Σάββατο, 3 απριλίου 2021 17:15. Ο στάρτζεον άνοιξε το σκορ στο 20' και ο νέιρα. Σωτηρίου, νάστος, μιχόγιεβιτς, γιαννούλης, βαζ, μεγιάδο, κοροβέσης, μπράουν, νέιρα, φερέιρα (83' κουτσιανικούλης). Κέρδισε έως 1.000.000€ σε έναν από τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς που έγιναν ποτέ! Στο δεύτερο ημίχρονο ο οφη ανέτρεψε το εις βάρος του σκορ με γκολ των σαρδινέρο και σολίς. Βαρδινογιάννης», σε αναμέτρηση που διεξήχθη στο πλαίσιο της 10 ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος super league, πετυχαίνοντας την πρώτη νίκη. Η μεγάλη ευκαιρία του σαρδινέρο. Live streaming* σε επιλεγμένους αγώνες και cash out*! Οι κρητικοί κατάφεραν να πάρουν τη νίκη μετά από σχεδόν τρεις μήνες. Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, αποδόσεις κ.α.

Επιθετικά ο πασ γιάννινα ήταν το απόλυτο μηδέν. Μονόδρομος είναι η νίκη για τον οφη στην αναμέτρηση με τον πασ που είναι προγραμματισμένη να. Ο οφη έφτασε στην ανατροπή του σκορ με τον πασ γιάννινα με δύο τέρματα μέσα σε εννιά λεπτά. Το σημείο under 2,5 γκολ επιβεβαιώθηκε στους 5 από τους 7 τελευταίους αγώνες ανάμεσα σε οφη και πας γιαννινα με οφη γηπεδούχο σε ελλάδα : Παρακολουθήστε ζωντανά στο onsports την εξέλιξη του αγώνα.

ΠΑΣ Γιάννινα: Εκτός Κριζμάν και Εραμούσπε | sportime.gr
ΠΑΣ Γιάννινα: Εκτός Κριζμάν και Εραμούσπε | sportime.gr from www.sportime.gr
Κέρδισε έως 1.000.000€ σε έναν από τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς που έγιναν ποτέ! Στο δεύτερο ημίχρονο ο οφη ανέτρεψε το εις βάρος του σκορ με γκολ των σαρδινέρο και σολίς. Live streaming* σε επιλεγμένους αγώνες και cash out*! Ο οφη έφτασε στην ανατροπή του σκορ με τον πασ γιάννινα με δύο τέρματα μέσα σε εννιά λεπτά. Μονόδρομος αποτελεί η νίκη για τον οφη, που υποδέχεται τον πασ γιάννινα στο «θ. Ο πασ γιάννινα μετά τα δύο γκολ του οφη επιχείρησε να απαντήσει, έχοντας κερδίσει μέτρα στο γήπεδο. Live streaming για αγώνες ποδοσφαίρου του στοιχήματος για όλες τις διοργανώσεις του κόσμου. Η απάντηση των οργανωμένων του οφη στο ντροπιαστικό πανό του πασ.

Οι κρητικοί κατάφεραν να πάρουν τη νίκη μετά από σχεδόν τρεις μήνες.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο οφη ανέτρεψε το εις βάρος του σκορ με γκολ των σαρδινέρο και σολίς. Βαρδινογιάννης», σε αναμέτρηση που διεξήχθη στο πλαίσιο της 10 ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος super league, πετυχαίνοντας την πρώτη νίκη. Παρακολουθήστε ζωντανά στο onsports την εξέλιξη του αγώνα. Μονόδρομος είναι η νίκη για τον οφη στην αναμέτρηση με τον πασ που είναι προγραμματισμένη να. 02 απρίλιος 202102 απρίλιος 2021. Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, αποδόσεις κ.α. Το σημείο under 2,5 γκολ επιβεβαιώθηκε στους 5 από τους 7 τελευταίους αγώνες ανάμεσα σε οφη και πας γιαννινα με οφη γηπεδούχο σε ελλάδα : Επιθετικά ο πασ γιάννινα ήταν το απόλυτο μηδέν. Κέρδισε έως 1.000.000€ σε έναν από τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς που έγιναν ποτέ! Ο οφη θα δώσει ακόμη ένα κρίσιμο παιχνίδι, στη «μάχη» για την παραμονή στην κατηγορία, με τους κρητικούς να υποδέχονται τον πασ γιάννινα, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των play out της. Η απάντηση των οργανωμένων του οφη στο ντροπιαστικό πανό του πασ. Οι κρητικοί κατάφεραν να πάρουν τη νίκη μετά από σχεδόν τρεις μήνες. Σάββατο, 3 απριλίου 2021 17:15.

Αρχικά στο 52' ο κάργας έκανε το λάθος, ο σαρδινέρο έκλεψε, πάτησε στην περιοχή και με ωραίο. Live streaming για αγώνες ποδοσφαίρου του στοιχήματος για όλες τις διοργανώσεις του κόσμου. Σάββατο, 3 απριλίου 2021 17:15. Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, αποδόσεις κ.α. Οι κρητικοί κατάφεραν να πάρουν τη νίκη μετά από σχεδόν τρεις μήνες.

Δεν κατεβαίνει ο ΠΑΣ στο ματς με τον ΟΦΗ (photo ...
Δεν κατεβαίνει ο ΠΑΣ στο ματς με τον ΟΦΗ (photo ... from talentabout.gr
Σάββατο, 3 απριλίου 2021 17:15. Μονόδρομος είναι η νίκη για τον οφη στην αναμέτρηση με τον πασ που είναι προγραμματισμένη να. Επιθετικά ο πασ γιάννινα ήταν το απόλυτο μηδέν. Ο οφη θα δώσει ακόμη ένα κρίσιμο παιχνίδι, στη «μάχη» για την παραμονή στην κατηγορία, με τους κρητικούς να υποδέχονται τον πασ γιάννινα, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των play out της. Το σημείο under 2,5 γκολ επιβεβαιώθηκε στους 5 από τους 7 τελευταίους αγώνες ανάμεσα σε οφη και πας γιαννινα με οφη γηπεδούχο σε ελλάδα : Αρχικά στο 52' ο κάργας έκανε το λάθος, ο σαρδινέρο έκλεψε, πάτησε στην περιοχή και με ωραίο. Live streaming* σε επιλεγμένους αγώνες και cash out*! Στο δεύτερο ημίχρονο ο οφη ανέτρεψε το εις βάρος του σκορ με γκολ των σαρδινέρο και σολίς.

Σωτηρίου, νάστος, μιχόγιεβιτς, γιαννούλης, βαζ, μεγιάδο, κοροβέσης, μπράουν, νέιρα, φερέιρα (83' κουτσιανικούλης).

Live streaming* σε επιλεγμένους αγώνες και cash out*! Στο δεύτερο ημίχρονο ο οφη ανέτρεψε το εις βάρος του σκορ με γκολ των σαρδινέρο και σολίς. Ο οφη έφτασε στην ανατροπή του σκορ με τον πασ γιάννινα με δύο τέρματα μέσα σε εννιά λεπτά. Η μεγάλη ευκαιρία του σαρδινέρο. Σωτηρίου, νάστος, μιχόγιεβιτς, γιαννούλης, βαζ, μεγιάδο, κοροβέσης, μπράουν, νέιρα, φερέιρα (83' κουτσιανικούλης). Live streaming για αγώνες ποδοσφαίρου του στοιχήματος για όλες τις διοργανώσεις του κόσμου. Ο οφη θα δώσει ακόμη ένα κρίσιμο παιχνίδι, στη «μάχη» για την παραμονή στην κατηγορία, με τους κρητικούς να υποδέχονται τον πασ γιάννινα, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των play out της. Οι κρητικοί κατάφεραν να πάρουν τη νίκη μετά από σχεδόν τρεις μήνες. Το σημείο under 2,5 γκολ επιβεβαιώθηκε στους 5 από τους 7 τελευταίους αγώνες ανάμεσα σε οφη και πας γιαννινα με οφη γηπεδούχο σε ελλάδα : Βελλίδης, γιάκος (55' παμλίδης), πάντελιτς, αθανασιάδης (75' διαβαστε επισησ: Κέρδισε έως 1.000.000€ σε έναν από τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς που έγιναν ποτέ! Η απάντηση των οργανωμένων του οφη στο ντροπιαστικό πανό του πασ. Μονόδρομος είναι η νίκη για τον οφη στην αναμέτρηση με τον πασ που είναι προγραμματισμένη να.

Post a Comment for "Οφη Πασ Γιαννινα - Ένα και να...καίει για τον ΠΑΣ / Η μεγάλη ευκαιρία του σαρδινέρο."